Over FIFI

De naam fifi2008 bestaat uit het jaartal waarin de oprichters van deze site zijn afgestudeerd en de afkorting FIFI die staat voor Finding Information and Facts about the Internet. Het is dus een website die informatie en feiten wil geven over het internet, de invloed van het internet en toekomstige toepassingen van het internet.

Het team achter de website bestaat uit een viertal jonge IT’ers die zijn opgegroeid met het internet en de gehele evolutie van het internet hebben meegemaakt. Waar we vroeger met onze trage inbelverbindingen zeer eenvoudige websites bezochten, kunnen we vandaag de dag met ADSL, kabel of zelfs glasvezel razendsnel de meest complexe sites bezoeken. De evolutie van het internet gaat razendsnel en dat brengt interessante ontwikkelingen met zich mee.

Over deze interessante ontwikkelingen willen wij jullie graag op de hoogte houden. Concreet zal er veel nieuws worden geplaatst over het internet, de laatste trends op het internet, de technieken die worden gebruikt op het internet en de invloed van het internet op de maatschappij. Hierbij zal ook naar toekomstige ontwikkelingen worden gekeken en de invloed die deze ontwikkelingen kunnen hebben op de evolutie van het internet.

trends